Politika kolačića

Internetska stranica www.implantoloskicentar.hr  koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja.

Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Podaci pohranjeni korištenjem kolačića ne sadrže osobne detalje iz kojih bi se mogao utvrditi identitet korisnika. Suglasnost za kolačiće možete povući kada god želite. Kolačiće možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane softvere za to.

Onemogućavanje svih kolačića može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica, pa tako i stranice www.implantoloskicentar.hr. Kako se neki podaci, poput vrste preglednika koji koristite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slični obrađuju automatski prilikom pristupa stranici www.implantoloskicentar.hr, navedeni podaci se koriste u svrhu unaprijeđena funkcionalnosti same stranice.

Kolačići pohranjuju postavke za stranicu, kao što su, npr: preferirani jezik i jednostavne postavke (upravljanje bojama i slično). Prilikom sljedećeg korištenja internet preglednik šalje natrag kolačić koji pripadaju toj stranici kako bi se stranica automatski prilagodila već odabranim postavkama. Odabirom opcije “Slažem se” korisnik pristaje na uporabu kolačića.

Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.

POPIS KOLAČIĆA KOJE KORISTIMO

Google Analytics: Google analitika – interna analitika posjećenosti

Facebook: Facebook sadržaj i analitika

Google: Youtube sadržaj i analitika

Google Analytics, analitički kolačić, omogućavaju nam prepoznavanje i prebrojavanje korisnika te prikupljanje podataka o tome kako se stranice koriste. 

To nam pomaže unaprijediti rad internetske stranice. 

Trajanje ovog kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja u postavkama.

Stranica www.implantoloskicentar.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Implantološkog centra d.o.o. i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane, uključujući i Google, u suradnji sa Implantološkim centrom d.o.o., prikazuju oglase Implantološkog centra d.o.o. na web-lokacijama na cijelom internetu.

Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads).

Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics.

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na internet stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama.

Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.

KAKO MOŽETE OBRISATI I/ILI BLOKIRATI KOLAČIĆE?

Kolačiće možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane softvere za tu namjenu. Napominjemo kako onemogućavanje kolačića može uzrokovati probleme u funkcioniranju stranice domene www.implantoloskicentar.hr.

Upute za postavljanje kolačića u Vašem pregledniku možete pronaći na:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Nema proizvoda u košarici!
0